Gençlik yıllarında hayalini kurduğun "fikri ve sosyo- kültürel" yasakları son 18 yılda ortadan kaldıran Ak Parti ve Erdoğan ne istediysen 10 fazlasını gerçekleştirmiş olmasına rağmen, seni memnun etmeyen nedir ki, hâlâ "eski Türkiyeci" vesayetçilerle bir ve beraber olmakta inat ediyor, "mukaddesat ve manevi değerlerinle" savaşmayı var oluşlarının temel şartı sayan CHP ve türevleri ile bir ve beraber olmakta ısrar ediyorsun..?
İmam hatiplerin orta kısmının yeniden açılması mı.?
Kur'anın liselerde seçmeli ders olarak okutulması mı.?
Askeri okullara "Siyer" dersinin konması mı.?
Öğrencilerin önündeki katsayı engelinin kaldırılması mı.?
Askeri yemekhanelerde "Tanrımıza hamdolsun'dan" "Allahımıza hamdolsuna" geçilmesi mi.?
Merhum Erbakan'ı boncuk boncuk terleten MGK'nın sivilleşmesi, "askeri vesayetin" bitirilmesi mi..?
Nedir seni tatmin etmeyen..?
50 yıllık başörtüsü sorununun çözülmesi mi..?
Kamusal alanda görev alan başörtülü öğretmen, polis, başhekim, başörtülü Kaymakam, Savcı, milletvekili mi..?
Oğlunun yemin törenini gözyaşları içinde tel örgülerin arkasında izleyen "Anne, kız kardeş ve eş" dramlarına" son verilmesi mi.?
"Bu kadına haddini bildirin" denilerek, "dışarı dışarı" temposuyla meclisten kovulan 1 Merve yerine 25 tane başörtülü Mervenin TBMM'ye sokulması mı.?
Nedir seni memnun etmeyen Temel bey..?
86 yıl aradan sonra Ayasofyanın aslına döndürülmesi mi.?
Moskovaya 10 bin kişilik Cami, Washingtona 60 dönüm üzerine dünyanın en büyük külliyesini inşa etmesi mi..?
Daha sayayım mı Temel..?
Her devirde her parti ile iş birliği yaptığı halde bir tek "Erbakanın partilerine" sızamayan Fetö'nün ordudan ve bürokrasinin kılçallarından söküp atılması mı.?
Nedir yetersiz bulduğun icraatı hükümetin..!
Erdoğanın dünyaya karşı dik duruşu mu..?
Ümmet dünyasına sahip çıkışı mı.?
Sınır ötelerine açılışı, Libya'dan Karabağa kadar "asker millet" olduğumuzu hatırlayışı, "mavi vatan" mı ?
100 yıl önce Osmanlı coğrafyasında kalan "kara ve deniz" haklarımızın hatırlatışı mıdır, sizi rahatsız eden..?
Ne, ne, ne..?
Yoksa..
Yoksa "İngiliz damatlığınla" ilgili kripto bir durum mu söz konusu Temel..
Aklıma gelmiyor da değil..
Aklımda deli deli sorular Temel..!